Ειδικός Ορθοδοντικός Ειρήνη Π. Τσαγκάρη Dr med dent
 
 
 
Εγνατία 90
54623 Θεσσαλονίκη
(3ος όροφος)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βιογραφικό Ορθοδοντικού

 
Η Ειρήνη Π. Τσαγκάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Ακολούθησε η ειδίκευση στον τομέα στης Ορθοδοντικής στην Πανεπιστημιακή Κλινική Carl Gustav Carus (TU Dresden, Dresden, Germany) στην Γερμανία, δίπλα σε διακεκριμένους και πρωτοπόρους Καθηγητές Ορθοδοντικής, από όπου απέκτησε τον τίτλο της Ειδικού Ορθοδοντικού (Fachzahnärztin für Kieferorthopädie) και διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης.

Παράλληλα, τον Σεπτέμβριο του 2015 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ Ορθοδοντικής της Πανεπιστημιακής Κλινικής Carl Gustav Carus (TU Dresden, Dresden, Germany) με επιστημονική κατεύθυνση την επίδραση των μυών στο κρανιοπροσωπικό σύμπλεγμα, αποκτώντας έτσι τον τίτλο Dr. med. dent.

Εργάστηκε επίσης σε μεγάλη ιδιωτική Κλινική Ορθοδοντικής στην Βόννη (Bonn, Germany).

Κατά την εξαετή παραμονή και δραστηριοποίησή της στην Γερμανία, η γιατρός παρακολούθησε και θεράπευσε πληθώρα ασθενών, τόσο παιδιών όσο και ενηλίκων, εφαρμόζοντας τις πλέον μοντέρνες μεθόδους της Ορθοδοντικής, συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα, επέβλεπε την θεωρητική, κλινική και εργαστηριακή εκπαίδευση προπτυχιακών φοιτητών οδοντιατρικής, ενώ παρέδιδε διαλέξεις πάνω σε θέματα της σύγχρονης Ορθοδοντικής.

Σήμερα, η γιατρός Ειρήνη Π. Τσαγκάρη εργάζεται στο ιδιωτικό της ιατρείο παρέχοντας αποκλειστικά ορθοδοντικές υπηρεσίες σε παιδία, εφήβους και ενήλικες.

Παράλληλα, είναι επιστημονική συνεργάτης στο Εργαστήριο Ορθοδοντικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, συμμετέχοντας ενεργά στο κλινικό, ερευνητικό και διδακτικό έργο.

Έχει ενεργή παρουσία σε σεμινάρια και συνέδρια και είναι μέλος διεθνών και Ελληνικών ορθοδοντικών εταιρειών.
 
 
 
Ειδικός Ορθοδοντικός Ειρήνη Π. Τσαγκάρη Dr med dent
 
Εγνατία 90
54623 Θεσσαλονίκη
(3ος όροφος)
 
Τηλέφωνο: +302310275010
 
Κινητό τηλέφωνο: +306973795514