Εγνατία 90, 3ος όροφος
54623 Θεσσαλονίκη
+30 2310 275 010
ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Βιογραφικό

Βιογραφικό


Ειδικός ορθοδοντικός Δρ. Ειρήνη Τσαγκάρη
Το ιατρείο

Το ιατρείο


Το ορθοδοντικό ιατρείο μας στη Θεσσαλονίκη
Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις


Απαντήσεις σε ερωτήματα που συχνά σας απασχολούν

Η Ορθοδοντικός

Βιογραφικό

Βιογραφικό

Ειδικός ορθοδοντικός Δρ. Ειρήνη Τσαγκάρη


Η γιατρός Δρ. Ειρήνη Τσαγκάρη αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ακολούθησε η ειδίκευση στον τομέα στης Ορθοδοντικής στην Πανεπιστημιακή Κλινική Carl Gustav Carus της Δρέσδης, στη Γερμανία, δίπλα σε διακεκριμένους και πρωτοπόρους καθηγητές ορθοδοντικής, από όπου απέκτησε τον τίτλο της Ειδικού Ορθοδοντικού (Fachzahnärztin für Kieferorthopädie).
Παράλληλα, τον Σεπτέμβριο του 2015 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ Ορθοδοντικής της Πανεπιστημιακής Κλινικής Carl Gustav Carus στη Δρέσδη με επιστημονική κατεύθυνση την επίδραση των μυών στο κρανιοπροσωπικό σύμπλεγμα, αποκτώντας έτσι τον τίτλο Dr. med. dent.

Κατά την εξαετή παραμονή και δραστηριοποίησή της στην Γερμανία, η γιατρός παρακολούθησε και θεράπευσε πληθώρα ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, εφαρμόζοντας τις πλέον μοντέρνες μεθόδους της Ορθοδοντικής, τόσο στην Πανεπιστημιακή Κλινική Carl Gustav Carus στη Δρέσδη όσο και σε μεγάλη Ιδιωτική Κλινική Ορθοδοντικής στη Βόννη.
Επίσης, η ορθοδοντικός συμμετείχε ενεργά σε ερευνητικά προγράμματα, επέβλεπε την κλινική, εργαστηριακή και θεωρητική εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών οδοντιατρικής της Πανεπιστημιακής Κλινικής Carl Gustav Carus στη Δρέσδη, παραδίδοντας διαλέξεις πάνω σε θέματα της σύγχρονης ορθοδοντικής.

Σήμερα, η ορθοδοντικός εργάζεται στο ιδιωτικό της ιατρείο στη Θεσσαλονίκη παρέχοντας αποκλειστικά ορθοδοντικές υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες με στόχο την επίτευξη ενός όμορφου χαμόγελου που θα αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου.
Από το 2017 είναι Επιστημονική Συνεργάτης στο Εργαστήριο Ορθοδοντικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ΑΠΘ, συμμετέχοντας ενεργά στο κλινικό, ερευνητικό και διδακτικό έργο.

Η ορθοδοντικός διαθέτει πιστοποίηση στην τεχνική Invisalign (διάφανοι νάρθηκες) και στη γλωσσική ορθοδοντική Incognito (εσωτερικά σιδεράκια).
Έχει ενεργή παρουσία σε σεμινάρια και συνέδρια και είναι μέλος διεθνών και ελληνικών ορθοδοντικών εταιρειών.

Όμορφο και υγιές χαμόγελο για μικρούς και μεγάλους
Ορθοδοντικός Οδοντογιτρός Θεσσαλονίκη
Ειδικός Ορθοδοντικός Ειρήνη Π. Τσαγκάρη Dr. med. dent.
Εγνατία 90, 3ος όροφος, 54623 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: +30 2310 275 010, Κινητό τηλέφωνο: +30 6973 795 514
Ιατρείο Ορθοδοντικής

Ειδικός ορθοδοντικός Δρ. Ειρήνη Τσαγκάρη
ορθοδοντικός, Θεσσαλονίκη, ορθοδοντικό, ιατρείο, Θεσσαλονίκη, επιστημονική, συνεργάτης, εργαστήριο, ορθοδοντικής, ΑΠΘ, ορθοδοντική, για, παιδιά, εφήβους, ενήλικες
Η Ορθοδοντικός, Γιατρός Θεσσαλονίκη


with   geodi engine
scroll up
gallery ❰   ❱